Wij verbeteren jouw online zichtbaarheid

Website laten maken In Twente

Jelle Obvious Media
Jelle Weinreder

Ieder bedrijf of ondernemer heeft er wel eentje: een website. Niet zo gek ook want een professionele website is immers dé manier om tot het grote publiek door te dringen en je aangeboden diensten en/of producten aan te bieden.

Bovendien kan het optimaliseren van een reeds bestaande website er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat deze nog sneller wordt gevonden tijdens zoekopdrachten in zoekmachines. Door onder andere het gebruik van de juiste woorden en zinnen eindigt een website net iets hoger in een zoekoverzicht dan anderen met als gevolg nog meer kliks van potentiële nieuwe klanten. 

Hoe je het dus ook wendt of keert en of je nu ZZP-er bent, MKB-er, ondernemer of nog maar startende een goed draaiende website loont zich meer dan ooit.

Websites voor ondernemers

Ben jij als (startend) ondernemer, ZZP-er of MKB-er gevestigd in Twente en ben je op zoek naar zo’n goed draaiende, professionele website voor jou of je bedrijf? Dan is Obvious Media jouw perfecte partner. Wij bouwen een complete, professionele website of webshop die volledig aan jouw wensen, ideeën en eisen voldoet. Jij en/of jouw bedrijf staan bij ons hoog aan top. We vinden het dan ook uiterst belangrijk dat je jouw visie op een zo goed mogelijke manier kunt overbrengen en wij streven er dan ook voor om jouw 100% tevreden te stellen. Sterker nog, de website gaat pas definitief online wanneer jij volledig akkoord bent gegaan.

Websites in WordPress

Alle websites die wij ontwerpen worden gemaakt in ’s werelds meest gebruikte beheersysteem: WordPress. Dit systeem zorgt voor een stabiele weergave op zowel desktop- als mobiele apparaten. Daarnaast stelt het de toekomstige beheerder (jij dus) in staat om zelf op een vrij eenvoudige manier kleine aanpassingen uit te voeren en de website eventueel te updaten met nieuwe producten of teksten. Zelfs wanneer je nog geen enkele ervaring hebt met het bijhouden en beheren van websites is dit systeem dan ook ideaal.

Wordpress beheersysteem
Website onderhoud

Website onderhoud

Heb je je akkoord gegeven en mogen wij je website definitief online zetten, dan kun je hierna ervoor kiezen om een web onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Naast het laten maken van websites kun e bij Obvious Media namelijk ook terecht voor het complete onderhoud van de website. Voor een bedrag van slechts €25,- per maand voeren wij onder andere updates uit, maken we dagelijks een back-up van de gegevens en zorgen wij ervoor dat je website uitstekend wordt beschermd tegen hackers en virusaanvallen. Zo zal je website ten allen tijde stabiel blijven draaien en gaan er geen belangrijke gegevens verloren. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is met een gerust hart achterover leunen.

Vrijblijvend advies

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.