Wij verbeteren jouw online zichtbaarheid

Website laten maken Overijssel

Jelle Obvious Media
Jelle Weinreder

Vandaag de dag kun je er niet meer om heen: vrijwel ieder startend of bestaan bedrijf, iedere startende ondernemer, ZZP-er of MKB-er heeft wel een website. Een professionele website is dan ook dé manier om jezelf of een bedrijf op de kaart te zetten en (toekomstige) klanten kennis te laten maken met vaardigheden, aangeboden diensten en producten. Bovendien kan het optimaliseren van een reeds bestaande website er bijvoorbeeld voor zorgen dat deze nog sneller gevonden wordt in zoekopdrachten of juist net dat extra zetje geven wat klanten overhaalt om voor jouw te kiezen in plaats van de concurrent.

Hoe dan ook, of het nu gaat om het laten maken van een professionele website of om een bestaande website nóg beter in elkaar te zetten, een goede website komt alleen maar ten gunste van jou en/of je bedrijf.

Een professionele website zonder gedoe

Wil je een website laten maken zonder gedoe, dan zit je bij Obvious Media aan het juiste adres. Wij bouwen een complete, professionele website (en/of webshop) die volledig bij jou als persoon of het bedrijf past. Of je nu een bedrijf hebt, starter bent, ZZP-er of MKB-er, wij zorgen compleet op basis van jouw stijl, ideeën en wensen samen voor een top resultaat. Het belangrijkste is immers dat de focus van jou of het bedrijf op een goede manier wordt overgedragen naar klanten toe, maar natuurlijk wel op een manier waarbij jij je goed voelt. De website gaat dan ook pas officieel online wanneer jij 100% tevreden bent. Bovendien zorgen wij er uiteraard voor dat de toekomstige website prachtig wordt vormgegeven, inclusief juiste weergave in Google.

Website in het beste beheersysteem

Alle websites die wij maken zijn op basis van WordPress. Dit wereldwijde nummer 1 beheersysteem zorgt er niet alleen voor dat de website soepel draait op zowel desktop als mobiele apparaten, maar het laat dankzij het uiterst gebruiksvriendelijke design ook toe dat jij zelf de website makkelijk kan updaten en bijhouden. Zelfs wanneer je slechts weinig of juist nog helemaal geen ervaring hebt in het maken en onderhouden van websites.

Wordpress beheersysteem
Website onderhoud

Website onderhouden

Is de website helemaal naar wens en mag hij online worden gezet, dan kun je er hierna voor kiezen om ook het toekomstig onderhoud door ons te laten uitvoeren. Naast het maken van complete websites en webshops kun je bij Obvious Media namelijk ook terecht voor het onderhoud van je website. Hierbij nemen wij voor slechts €25,- per maand onder andere updates voor onze rekening en voeren deze uit, net als het maken van een dagelijkse back-up zodat kostbare bestanden en gegevens nooit verloren zullen gaan. Zo ben je er zeker van dat je website ten allen tijde in top conditie blijft en uitstekend beschermt is tegen hackers en virusaanvallen.

Vrijblijvend advies

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.