Wij verbeteren jouw online zichtbaarheid

Website laten maken Hengelo

Jelle Obvious Media
Jelle Weinreder

Websites zijn vrijwel niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is dan ook niet voor niks dat haast ieder bedrijf of ondernemer wel een plekje op internet bezit. Een website is immers dé manier om jezelf of je bedrijf op de kaart te zetten en eventueel toekomstige klanten kennis te laten maken met de door jouw aangeboden producten, vaardigheden of diensten. Bovendien kan een goede website er voor zorgen dat je nog sneller online wordt gevonden waardoor klanten vaak net wat sneller geneigd zijn om voor jou of jouw bedrijf te kiezen in plaats van een concurrent. Hoe hoger je eindigt in zoekopdrachten, des te meer klikken mensen immers op jouw website. 

Kortom of je nu startend ondernemer, ZZP-er of MKB-er bent, of zelfs al een goedlopend bedrijf runt een goede website werkt alleen maar in je voordeel.

Webdesign voor iedereen

Wil je graag een website laten maken zonder gedoe, dan is Obvious Media wellicht jouw partner. Wij bouwen een complete, professionele website (al dan niet in combinatie met een webshop) die volledig is afgestemd op jouw wensen, stijl, visie en ideeën. Of je nu een bedrijf runt, starter bent, ZZP-er of MKB-er in de omgeving van Hengelo, wij zorgen ervoor dat jouw toekomstige website volledig bij jou en/of je bedrijf past. Jouw focus staat bij ons voorop en wij vinden het dan ook van groot belang dat je jouw visie op een goede manier naar klanten kunt overdragen. Dit betekent dan ook dat wij de website pas online zetten wanneer jij 100% tevreden bent. Is dit nog niet het geval, dan doen wij er alles aan om dit volledig naar wens aan te passen.

Websites in WordPress

Wij maken al onze websites in WordPress. Dit wereldwijde nummer 1 beheersysteem staat garant voor soepel draaiende, stabiele websites bij zowel desktop- als mobiele weergave en zorgt er tevens voor dat de website er strak en professioneel uitziet. Daarnaast stelt dit uiterst gebruiksvriendelijke systeem jou als beheerder in staat om op een eenvoudige manier de website bij te werken en te updaten. Zelfs wanneer je nog geen enkele ervaring hebt op dit gebied is het dus perfect mogelijk om zelfstandig de website in de toekomst te beheren.

Wordpress beheersysteem
Website onderhoud

Website onderhoudsabonnement

Na het opleveren van de website kun je ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten bij Obvious Media. Voor slechts €25,- per maand nemen wij het onderhoud van je website voor onze rekening. Zo voeren wij onder andere updates uit, zorgen we ervoor dat hackers en virusaanvallen geen schijn van kans hebben en maken we dagelijks een back-up van de bestanden met betrekking tot de website. Op deze manier zullen kostbare gegevens nooit verloren gaan en ben je ervan verzekerd dat de website in stabiel en in topconditie blijft draaien. 

Vrijblijvend advies

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.