Wij verbeteren jouw online zichtbaarheid

Website laten maken Enschede

Jelle Obvious Media
Jelle Weinreder

Dat een website voor de meeste ondernemers niet te missen is hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Vrijwel ieder bestaand bedrijf, starter, ZZP-er of MKB-er heeft er wel eentje. En dat is niet voor niks. Een goed uitziende website zorgt er niet alleen voor dat je jouw visie en aangeboden diensten en/of producten aan klanten kunt laten zien en/of verkopen, maar een website zorgt ook voor het winnen van nieuwe klandizie. Door het gebruik van de juiste teksten en woorden zorg je er immers voor dat jouw website hoger eindigt in zoekmachines, waardoor mensen eerder op jouw webpagina terecht zullen komen. Zie het maar als een etalage van een winkel. Hoe mooier en hoe dichterbij een bepaald gebied des te sneller zal je geneigd zijn om er binnen te lopen. 

Je begrijpt dan ook vast wel dat een professionele website of het verbeteren van een reeds bestaande website zich alleen maar voordelig uitwerkt voor jou en/of je bedrijf.

Een professionele website

Ben je op zoek naar een manier om een goedlopende, professionele website te laten maken in de buurt van Enschede, dan zit je bij Obvious Media aan het juiste adres. Wij bouwen voor jou een complete website en/of webshop die volledig bij jouw of je bedrijf past. Jij staat bij ons centraal. Of je nu ondernemer bent, starter, MKB-er of ZZP-er, wij zorgen er voor dat de website geheel naar jouw stijl, ideeën en wensen wordt vormgegeven. De website gaat dan ook pas definitief online wanneer jij er 100% tevreden over bent.

Website in WordPress

Wij maken al onze websites in ’s wereldwijds nummer 1 systeem WordPress. Dit beheersysteem zorgt ervoor dat websites niet alleen soepel draaien in zowel desktop als mobiele weergave, maar de uiterst gebruiksvriendelijke vormgeving zorgt er bovendien voor dat jij straks als beheerder eenvoudig de website kan updaten en bijhouden. Hiervoor hoef je zelfs geen enkele technische ervaring te hebben. Met een beetje uitleg kun je zo aan de slag.

Wordpress beheersysteem
Website onderhoud

Website onderhouden

Ook na het definitief online gaan van je website kun je er voor kiezen om van de diensten van Obvious Media gebruik te blijven maken. Voor slechts €25,- per maand sluit je bij ons een onderhoudsabonnement af voor de door ons gemaakt website. Hierbij zijn onder andere het uitvoeren van updates, het maken van een dagelijkse back-up en bescherming tegen virusaanvallen en hackers inbegrepen. Zo kun je jezelf er van verzekeren dat je website altijd soepel en stabiel blijft draaien en dat er geen kostbare gegevens kwijt zullen raken.

Vrijblijvend advies

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.