Wij verbeteren jouw online zichtbaarheid

Website laten maken in Almelo

Jelle Obvious Media
Jelle Weinreder

Een website is dé manier om je bedrijf of jezelf in de spotlight te zetten en toekomstige klanten kennis te laten maken met jouw aangeboden diensten en/of producten. Of je nu een startende  ondernemer, ZZP-er of MKB-er bent of misschien al een bestaand bedrijf in de omgeving van Almelo hebt, een professionele website is gewoon een ideaal middel om door te breken tot het grote publiek. Daarnaast kan het verbeteren van een reeds bestaande website er tevens voor zorgen dat jij of je bedrijf nóg sneller wordt gevonden door zoekmachines, waardoor klanten vaak eerder geneigd zijn om voor jou te kiezen. Want zeg nu eerlijk, je bent eerder geneigd om één van de eerste hits bij zoekopdrachten aan te klikken in plaats van dat je eerst nog diverse pagina’s door moet scrollen. 

Hoe je het dus ook maar wendt of keert: een website laten maken of het laten verbeteren van een al bestaand exemplaar loont zich in feite ten alle tijden en zal dus ook alleen maar in jouw of het bedrijf zijn voordeel uitdraaien.

Een professionele website zonder gedoe

Zelf een website maken is een behoorlijke klus. En wil je daarnaast ook nog een mooi uitziende, professionele website maken die bovendien soepel draait en hoog eindigt in zoekopdrachten, dan heb je toch wel wat ervaring en kennis nodig. Heb je geen zin in al het gedoe dat bij het maken van een website komt kijken? Dan zit je bij Obvious Media aan het juiste adres. Wij bouwen voor jou een complete, professionele website (en/of webshop) die volledig bij de visie van jouw bedrijf of jouw als persoon past. Of je nu al een bestaand bedrijf runt, startend ondernemer bent, MKB-er of ZZP-er in of nabij Almelo, wij zorgen er samen met jou voor dat je nieuwe website volledig aan jouw stijl, ideeën en wensen voldoet. Jij staat bij ons als opdrachtgever voorop. Wanneer jij 100% tevreden bent zal de website dan ook pas definitief online gaan. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan passen we het graag aan.

Bovendien maken wij al onze websites op basis van WordPress. Dit wereldwijde nummer 1 beheersysteem biedt een uiterst gebruiksvriendelijke interface waardoor je zelf de website makkelijk kunt bijhouden en updaten. Zelfs wanneer je totaal geen ervaring hebt met dergelijke systemen.

Website onderhouden

Naast webdesign kun je bij Obvious Media ook terecht voor het complete onderhoud van de door ons gemaakte website en/of webshop. Voor slechts €25,- per maand zorgen wij ervoor dat updates worden uitgevoerd en dat er een dagelijkse back-up wordt opgeslagen. Zo ben je er van verzekerd dat de website altijd perfect blijft draaien, uitstekend wordt beschermd tegen hackers en virusaanvallen en er nooit kostbare gegevens verloren zullen gaan.

Website onderhoud

Vrijblijvend advies

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.