WEBSITE CHECK

Wil jij weten of je website verouderd is of waarom de website geen bezoekers/nieuwe klanten oplevert?

CLAIM JE WEBSITE CHECK

Waarom de Website check aanvragen?

Laat ons jouw website vrijblijvend checken

De meeste ondernemers hebben een website waar zij trots op zijn. Vaak zijn deze websites voor 75% klaar. De diensten staan vermeldt, er staan een aantal foto’s van afgeronde projecten en de contactpagina is toegevoegd.

We zien vaak dat de website niet helemaal past bij het bedrijf. Bezoekers worden niet gestimuleerd om contact op te nemen of krijgen een verkeerde eerste indruk van het bedrijf. Kortom; de website heeft geen specifiek doel, waardoor men veel kansen misloopt.

Met onze website check controleren wij de vijf essentiële onderdelen die voor elke website belangrijk zijn.

Snelheid van de website

Snelheid van de website

Eén van de meest essentiële factoren van een goede website is de snelheid. Een bezoeker neemt gemiddeld 2 seconden de tijd om te bepalen op deze op je website blijft of deze verlaat. Met een trage website is de kans groot dat de bezoeker jouw website verlaat.
Daarnaast heeft Google als norm gesteld dat de laadtijd van een website onder de 2 seconden moet blijven. Anders zal de website geen hoge positie krijgen in de zoekmachine.

Wij testen de snelheid van jouw website, zodat je een indruk krijgt hoe het gesteld is met de snelheid van je website. Wij geven aan de hand van dit rapport een aantal tips waarmee de snelheid en de score’s omhoog zullen gaan.

SEO zoekresultaten in Google

SEO (Zoekresultaten in Google)

Een website wordt niet zo maar goed gevonden in de zoekresultaten van Google. Daarvoor is het juist toepassen van SEO technieken een vereiste. Als een potentiële klant een zoekterm invoert in Google wil je dat hij/zij jouw website bezoekt.

We controleren in hoeverre SEO technieken zijn toegepast en of deze verbeterd kunnen worden.

SEO zoekresultaten in Google
Linkbuilding
Linkbuilding

Relevante links naar de website

Om jouw website goed te laten ranken zijn de externe links ook een belangrijke factor. Dit is erg belangrijk als je gevonden wilt worden op een bepaalde zoekterm.

Wij analyseren welke links jouw website heeft en of deze verbeterd kunnen worden. Hierbij kijken wij niet alleen naar het aantal links, maar ook naar de kwaliteit en relevantie van de links.

Webdesign

Design van de website

Naast alle technische aspecten, kijken wij ook naar het design en gebruiksvriendelijkheid van de website. Uitgangspunt blijft dat de website moet aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf. Een potentiële klant zal vaak via de website een eerste indruk krijgen via jouw website.

Wij zullen aangeven wat er eventueel verbeterd kan worden.

Website verbeterpunten
Website verbeterpunten

Overige verbeterpunten

Naast bovenstaande aspecten kijken we naar social media integratie, werking van gebruikte plugins, weergave op smartphone en meer…

Vraag direct jouw de website check aan

* Wij proberen altijd zo snel mogelijk ons rapport te maken. Maar wij zijn vrij om een aanvraag te annuleren.