Webdesign

Eenvoudig te beheren Responsive design Google Ready SSL certificaat

image-from-rawpixel-id-456067-deriv

Professionele website

Een professionele website vertegenwoordigd jouw bedrijf. De meeste potentiele klanten zullen via jouw website een eerste indruk krijgen over jouw bedrijf. Daarom is een goed uitziende en werkende website van essentieel belang.

Eenvoudig te beheren

WordPress CMS

Wij bouwen professionele websites in WordPress, omdat dit het meest gebruiksvriendelijke en veilige beheersysteem ter wereld is. Door hier Elementor Pro aan toe te voegen, kunnen wij websites bouwen die er niet alleen erg mooi uitzien, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Het is namelijk vrij eenvoudig om je website te beheren. Een nieuwe foto toevoegen of tekst wijzigen is zo gepiept.

Met onze websites ben je voorbereid op de toekomst.

Gegevens beveiligd

SSL certificaat

Als een bezoeker zijn/haar contactgegevens achterlaat op jouw website, dan is het wel zo prettig als deze gegevens beschermd zijn. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevens van de bezoeker versleuteld verzonden wordt, zodat deze niet onderschept kunnen worden. Wel zo prettig!

Met het SSL-certificaat (groene slotje in de browser balk) laat je zien dat je de veiligheid van de bezoekers serieus neemt.

Daarnaast is het SSL-certificaat een harde eis van Google. Heb je geen SSL-certificaat, dan kan Google de posities van jouw website binnen de zoekresultaten verlagen. Hierdoor wordt je minder goed gevonden.

Goed Zichtbaar op elk apparaat

Responsive design

Wij bouwen websites die perfect worden weergegeven op computer, tablet en smartphone.

De meeste bezoekers (+80%) bezoeken een website via hun smartphone. Het is daarom van essentieel belang dat de website goed wordt weergegeven op elk apparaat.

 

Juiste weergave in de zoekmachine

Google Ready

Naast het bouwen van een professionele website, zorgen wij er voor dat deze goed getoond wordt binnen de zoekresultaten van Google.

Door de website te koppelen aan de tools van Google, kun je real-time het bezoekersaantal en posities binnen Google opvragen.

Website mogelijkheden

Het WordPress CMS kent vele basis en uitgebreide mogelijkheden. Wij hebben een aantal functies hieronder voor je opgesomd. Op zoek naar een maatwerk oplossing? We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw website.

Teksten

Foto's

Contactformulieren

Video's

Blog

Portfolio/projecten

Contactformulieren

Reviews

Social Media

en nog veel meer...

Mogen wij je verder helpen?

Heb je een brandende vraag? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs om jouw online wensen te bespreken.