Benieuwd wat wij bouwen?

Om een indruk te krijgen van onze kwaliteiten hebben we hieronder een overzicht opgenomen van het werk dat wij recent hebben opgeleverd.

Wil jij ook een website die past bij jouw bedrijf, is voorzien van een prachtig design en perfect functioneert? 

Vestinggolf

Voor Vestinggolf hebben we een website gebouwd, waarbij een goede pagina structuur, uitstraling en het verkrijgen van contactmomenten centraal stonden.

B-You Cosmetics

De nieuwe website van B-You Cosmetics heeft een volledige make-over gekregen. Nadruk op de verschillende disciplines, informeren en het online inplannen van afspraken via de afspraken module.

Style by Lot

Voor Style by Lot hebben we een one-page website gebouwd met een luxe uitstraling. Alle belangrijke informatie op één pagina, waarbij de focus lag op het tonen van de kwaliteiten en geleverd werk.

Vloerverwarming Oost Nederland

Vloerverwarming Oost Nederland had een oude website die een totaal nieuw  en modern design heeft gekregen. Belangrijk was het behouden van de Google posities en de nadruk op het verkrijgen van contact momenten.

ViaDaan

Voor ViaDaan was het belangrijk om de informatie goed over te brengen, een overzicht te bieden van de beschikbare trainingen/workshops.

Monkey Bikes

Voor Monkey Bikes hebben we een website gebouwd, waarbij het belangrijk was om goed gevonden te worden in de resultaten van Google. Momenteel heeft de website meerdere posities op de eerste pagina van Google.

Kinderfietsen_en_stadsfietsen_Almelo_-_Monkey_Bikes
Regulair - Obvious Media

Regulair

De website van Regulair B.V. hebben wij een re-design gegeven dat past bij de professionaliteit van het bedrijf. Verder wilde Regulair B.V. goed gevonden worden op de zoekterm ‘Luchtzijdig inregelen’. De website staat  momenteel op de eerste pagina van Google.

Spiraalcheck

Voor Spiraalcheck is een website gebouwd die volledig gericht is op het verkrijgen van registraties. Daarnaast is er veel aandacht besteedt aan vindbaarheid binnen Google.

Spiraalcheck

Hooymeijer Techniek

De website van Hooymeijer Techniek hebben wij een re-design gegeven dat past bij de professionaliteit van het bedrijf. Hierbij is gebruik gemaakt van een professionele fotograaf en tekstschrijver.

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.