Benieuwd wat wij bouwen?

Om een indruk te krijgen van onze kwaliteiten hebben we hieronder een overzicht opgenomen van het werk dat wij recent hebben opgeleverd.

Wil jij ook een website die past bij jouw bedrijf, is voorzien van een prachtig design en perfect functioneert? 

Voor Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis hebben we een professionele website gebouwd die past bij de huidige uitstraling van het bedrijf. Overzichtelijk en focus op het tonen van projecten.

Schildersbedrijf Leeuw & Bouwhuis - Website realisatie: Obviousmedia.nl
Jobvit - Psychologisch adviesbureau - Coaching - Begeleiding

Voor Jobvit hebben we een nieuwe website ontwikkeld, waarbij overzicht en duidelijkheid voorop staan. Een duidelijk overzicht van de diensten en focus op contact momenten.

Voor Praktijk Vitas hebben we een nieuwe website gebouwd i.c.m. een webshop, zodat naast een duidelijk overzicht van de behandelingen ook visualisaties verkocht kunnen worden. 

Praktijk Vitas - Praktijk voor Psychosociale Hypnotherapie
Asteleyner.nl

Voor Asteleyner Betonboringen hebben we een nieuwe website gebouwd die verder aansluit bij de identiteit van het bedrijf. Informeren over de verschillende diensten en tonen van afgeronde projecten.

De nieuwe website van B-You Cosmetics heeft een volledige make-over gekregen. Nadruk op de verschillende disciplines, informeren en het online inplannen van afspraken via de afspraken module.

B-You Cosmetics - Website realisatie Obviousmedia.nl

Voor Style by Lot hebben we een one-page website gebouwd met een luxe uitstraling. Alle belangrijke informatie op één pagina, waarbij de focus lag op het tonen van de kwaliteiten en geleverd werk.

Vloerverwarming Oost Nederland had een oude website die een totaal nieuw  en modern design heeft gekregen. Belangrijk was het behouden van de Google posities en de nadruk op het verkrijgen van contact momenten.

Viadaan - Website realisatie: Obviousmedia.nl

Voor ViaDaan was het belangrijk om de informatie goed over te brengen, een overzicht te bieden van de beschikbare trainingen/workshops.

Voor Monkey Bikes hebben we een website gebouwd, waarbij het belangrijk was om goed gevonden te worden in de resultaten van Google. Momenteel heeft de website meerdere posities op de eerste pagina van Google.

De website van Regulair B.V. hebben wij een re-design gegeven dat past bij de professionaliteit van het bedrijf. Verder wilde Regulair B.V. goed gevonden worden op de zoekterm ‘Luchtzijdig inregelen’. De website staat  momenteel op de eerste pagina van Google.

Voor Spiraalcheck is een website gebouwd die volledig gericht is op het verkrijgen van registraties. Daarnaast is er veel aandacht besteedt aan vindbaarheid binnen Google.

Hooymeijer_techniek - Hijstechniek en Heftechniek - Website realisatie: Obviousmedia.nl

De website van Hooymeijer Techniek hebben wij een re-design gegeven dat past bij de professionaliteit van het bedrijf. Hierbij is gebruik gemaakt van een professionele fotograaf en tekstschrijver.

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
We komen graag bij je langs om jouw online uitdagingen te bespreken.